Predstavitev

Idilična vasica Cirkulane leži med haloškimi griči, ki jih na eni strani omejuje reka Drava, na drugi pa meja s Hrvaško. Griči so posejani z vinsko trto, kar je značilnost tega predela Haloz. več>>

Društveno življenje v Cirkulanah se je začelo odvijati  že konec 19. stoletja in vse do danes ni zamrlo. Kulturno društvo v letu 2009 praznuje 110 letnico od prvih znanih zapisov ustanovitve društva.

Danes je aktivnih osem sekcij: Dramska skupina, Mešani pevski zbor, Tamburaši iz Cirkulan, Ljudski pevci, Mladi veseljaki, Sestre Kopinske, Folklorna skupina ter knjižnica, ki deluje v okviru osnovne šole.

V jubilejnem letu 2009 izvajamo programsko dopolnjene aktivnosti, kar je predstavljeno tudi v okviru te internetne strani.  >> povezava na program prireditev

Veseli bomo vašega obiska naših prireditev. Naj vam le-te ostanejo v lepem spominu.

 

 

Antonija Žumbar, bivša predsednica KD Cirkulane

 

grb novi


KULTURNO DRUŠTVO CIRKULANE

Cirkulane 40a,
2282 Cirkulane
 
Davčna št.: 52920607,
Matična št.: 5156068000
Transakcijski račun: 04202-0000709298

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš računalnik,ko obiščete našo stran. Nekateri piškotki so potrebni, da stran deluje normalno, drugi za lažjo uporabo spletne strani. Tukaj lahko potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih obiščite >> Pravilnik o zasebnosti.

Sprejmem piškotke s tega mesta.

EU Cookie Directive Module Information